پژوهشکده تعزیه در تفرش راه‌اندازی می‌شود

📄 گزارش ۴۰۵
🗓 ۲۱ شهریور ۱۴۰۱

پژوهشکده تعزیه در تفرش راه‌اندازی می‌شود

با همراهی ولی الله بیاتی نماینده مردم شریف شهرستان های تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی کشور با هدف حضور در اختتامیه سوگواره ملی تعزیه روز پنجشنبه هفدهم شهریور راهی تفرش شد و با هنرمندان این شهر دیدار و گفت‌وگو کرد. نظری در این نشست گفت: امیدواریم با همکاری ادارات فرهنگی و هنری استان مرکزی و شهرستان تفرش به‌زودی پژوهشکده تعزیه یا دانشکده هنرهای نمایشی با رویکرد پژوهش در مورد تعزیه و آیین‌های مذهبی در تفرش راه‌اندازی شود.

در ابتدای این سفر، کاظم نظری از دستکند شهر زیرزمینی تفرش و موزه استاد نصیر نیز دیدن کرد و سپس در جمع گرم و صمیمانه هنرمندان تئاتر و نمایش آیینی سنتی تفرش در تکیه تاریخی زاغرم حضور پیدا کرد.

همچنین با حضور مدیر کل هنرهای نمایشی زنگ پایانی سوگواره ملی تعزیه تفرش به صدا درآمد

در پایان این سفر یک‌روزه، مدیرکل هنرهای نمایشی کشور به همراه نماینده مردم در آیین اختتامیه دومین سوگواره ملی شبیه‌خوانی، در تکیه خلچان تفرش حضور پیدا کردند.

دومین سوگواره ملی تعزیه تفرش پس ‌از چهار روز اجرای گروه‌های مختلف شبیه‌خوان از سراسر کشور، در شامگاه هفدهم شهریورماه ۱۴۰۱ به کار خود پایان داد و در آیین اختتامیه با حضور مسئولان فرهنگی هنری استانی و کشوری از تمامی شرکت کنندگان در این سوگواره تقدیر به عمل آمد.

تفرش به عنوان مهد تعزیه کشور و تنها شهر خلاق استان مرکزی در رشته هنرهای نمایشی (تعزیه) به شمار می‌آید که در سال 1400 از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این عنوان انتخاب شده است.

ولی اله بیاتی
نماینده مردم شریف تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا